søndag 29. mars 2009

SYKKELTUR



















Idag var Bror og jeg på vår første sykkeltur, og det gikk over all forventning. Tidligere har han vært litt usikker på sykkelen, og springeren har han ikke likt. Men idag fikk han først gå ved siden av sykkelen en lite stykke før vi syklet av sted. Vi holdt et rolig tempo der han hele tiden fikk trave og halen holdt han høyt, og han likte godt å lange ut. Var neste som å se Bjørndalen i aksjon!


Nå som snøen forsvinner blir det flere sykkelturer på oss, en boxergutt trenger å få bruke kroppen sin og det trenger syklisten også.

torsdag 26. mars 2009

BOXER OG HESTER

Asafa og Sara


















Stallhunden Rocky


















Å jobbe i stall er supert, synes Rocky. Han er med Sara i stallen hver dag og jobber med travhestene. Han løper ved siden av vogna når Sara kjører hestene og slapper av i sola etterpå.
Man må jo ta det litt med ro også, og ikke slite seg helt ut. Og det er mye å være med på i stallen, han må sjekke at hestene har det bra, prate med alle 2 bente som jobber der og de som stikker innom. Tid til lek med de andre hunden som holder til ved stallen blir et også. Så det er en sliten boxergutt som rusler hjem etter endt arbeidsdag.

fredag 20. mars 2009

KLIKKERTRENING

EN SLITEN BROR


















Nå klikkes det ofte her i huset. Jeg har startet med klikkertrenig for alle 4 boxerne her hjemme og det er kjempegøy! Hver kveld holder vi på. Starter selvfølgelig med gogutten Bror, og etter litt startvansker synes han det er topp. Nå kryper han på gulvet, gir hals og har blitt mye bedre til å holde kontakt.

Våre 2 gamle damer er helt rå til å tilby ting, og siden jeg klikket da Mini "dekket" med haka i gulvet, fortsetter hun med det hver gang hun legger seg ned, artig! Hun har trent litt med klikker tidligere, så hun vet litt hva det hele dreier seg om.

Men du verden så slitne de blir, etter kveldstreningen sovner de, og de sover lenge neste dag. Til og med Ridder er sliten. Deilig med slitne fornøyde hunder!

mandag 16. mars 2009

GLADE DAGER PÅ HYTTA











































Vi har hatt et flott opphold på hytta vår og hundene har virkelig fått lekt og kost seg.
Siden vi kom hjem i går har de stort sett bare ligget og sovet, bare avbrutt av tisse - og spisepauser.

Har lagt inn flere bilder fra skiturene våre under NYHETER på hjemesida.


tirsdag 10. mars 2009

VÅRT PARADIS







I morgen drar vi til småbruket vårt i Sverige, som er et paradis både for oss og hundene. Det skal bli deilig med noen late dager med masse snø, skiturer, sudoku og krimbøker! Og hundene stortrives der, de kan løpe fritt over alt, men de synes det er litt skummelt å gå ut om kveldene. Det er mørkt i skogen og mange rare lyder, da er det best å holde seg nært huset.

lørdag 7. mars 2009

EN ROLIG LØRDAGSKVELD

Ja, nå prøver vi oss på blogging vi også. Det kan være kjekt å skrive litt av og til om hva som skjer her hos oss i Kennel Bexma uten å bruke hjemmesida, den kan kan vi bruke til litt mer "seriøse" ting.



I dag har Magne, Ridder og Bror vært på tur i "Bexmaskogen".Det var kjekt for gutta å springe løs i snøen, og slitne var de etter hjemkomsten.

Mini og Mischa har vært rolige idag, så i morgen må de få en lengre tur. Jeg har meldt på Bror og meg til appellmerkekurs, så nå må vi ta oss sammen og starte med litt skikkelig trening, ble litt trening i ettermiddag og i morgen jobber vi videre.

Ha en flott lørdagskveld!