lørdag 31. oktober 2009

UT OG LEKE

Tåkedag hos Bexma
































Ivar og Isak leker med løvet














I dag henger tåka over oss, og sola er borte. Men en tur ut man for å lufte seg og leke litt. Valpene kunne ikke skjønne hvorfor mamma Dixie og Bror var innestengt i hundegården, de ville gjerne inn til dem. Valpene er i storform og løper og farter rundt, utrolig så bra motorikken har blitt i det siste. Men vannkoppen klarer de som regel ikke å unngå, den tar de med seg så vannet renner utover gulvet. Da er det bare å tørke opp, enda en gang. Kanskje jeg skal sette koppen på et tryggere sted.

fredag 30. oktober 2009

I-KULLET 6 UKER

Ivar





















I dag er I-kullet 6 uker og mange nye bilder ligger ute på hjemmesida.

torsdag 29. oktober 2009

FULL FART PÅ VALPEROMMET

Ivar




















Igor





















Isak og Ibenholt















Tiden flyr når man har det travelt, og i morgen blir valpene 6 uker! Synes ikke det var lenge siden de ble født. Det er full fart på småtassene og de leker og herjer og er fulle av liv. Alle valpene virker sterke og friske og mamma Dixie ammer og tar seg godt av dem.

Valpene får en tur ut hver dag og selv om det var litt skummelt til å starte med, synes de det er herlig med god plass å løpe på. Mange spennende lukter som må undersøkes og mye å smake på.
Når valpene har vært ute en liten stund sover de lenge etterpå, helt utslitt i både kropp og hode.

Vi har Ivar ledig til rett kjøper, men han er så herlig en liten gutt så jeg har nesten lyst til å beholde han selv, men siden Ibenholt blir her er vel det nok.

søndag 25. oktober 2009

PAPPA IVAR PÅ BESØK TIL DIXIE

Ivar og Ivar





















Gjett om Dixie ble glad i dag da pappa Ivar kom på besøk. Hun viste han valpene sine og hoppe glad rundt. Da han skulle dra hjem ble hun litt usikker, tror nok hun hadde lyst til å dra hjem, men hun kunne jo ikke dra fra småtassene sine.

Nå blir det ikke så veldig lenge til Dixie kan få dra hjem til Ivar igjen.

fredag 23. oktober 2009

BESØK AV IRAS FAMILIE

Ira står pent

















Isak og Dixie spiser elgbein

















Ivar har sovnet
















Image og gjengen koser seg i fanget til Iras pappa Roy.
















I går kom Ditte og Roy på besøk for å treffe Leah (Ira) og resten av valpene. Det ble masse kos og lek på alle sammen. Og da Dixie var og hentet sitt store elgbein og ga til valpene ble alle imponert, og hun og småtassene gnagde og gnagde på beinet. Snille Dixiemamma!

torsdag 22. oktober 2009

2 KOSEGUTTER
























I går kom Billy (Bexmas Hannibal) på besøk, og det var så deilig å treffe han igjen. Han er en skikkelig gogutt og det er tydelig at han har det veldig bra i sitt nye hjem. Bestemødre har lov til å skjemme bort barnebarna så jeg fant fram et stort elgbein som Billy fikk kose seg med.
Måtte legge ut et artig bilde av Ivar også, han hadde siesta og lå lettere henslengt i sengen på valperommet. Han og søskene er blitt noen skikkelige kosevalper.

onsdag 21. oktober 2009

LIKHETER

Bexmas Image






















Bexmas Frodo





















I dag er det Bexmas Frodo (Bajas) og Image vi sammenligner, og jeg synes lille Image er gnske så lik onkelen sin. Ellers så går alt fint med valpene og Dixie. Hun driver en del med barneoppdragelse og det er veldig spennende å følge med på.

søndag 18. oktober 2009

DIXIE OG BROR





















































Hverdagen for Dixie og Bror består for det meste av valpepass og lek. Bror deltar mer og mer i det som skjer på valperommet, og han er SÅ forsiktig med småtassene. Men han er under oppsyn av Dixie som synes det er greit med litt avlastning.
Dixie har mange lurerpatter (med kjertler uten åpning for melk)som har forårsaket jurbetennelse, og med enrome mengder med melk har vi måttet passe veldig godt på. Men nå er alt fint igjen.
Bror får et annet damebesøk snart, søster Gina (Thea) og Kristina kommer, og da blir det vel full fart i hundegården.

fredag 16. oktober 2009

FAMILIEBESØK

Sara og gjengen






















Hildegunn og Maya





















I går kom Sara og Ove på besøk og de dro rett inn på valperommet for å hilse på småtassene. De har Rocky (Bexmas Cosak) hjemme, men hadde fryktelig lyst til å beholde Image.
Og i dag fikk Dixie besøk av "storesøster" Hildegunn, Anders og mamman til Hildegunn. Gjett om Dixie ble glad for å få besøk hjemmefra! Tror nok hun er savnet, og snart kommer nok pappa Ivar for å hilse på veslefrøkna si.

Ander knipser ivrig



torsdag 15. oktober 2009

I-KULLET 4 UKER

Nye bilder av I-kullet på hjemmesiden.

tirsdag 13. oktober 2009

BEXMAS ENYA HAR BLITT MAMMA























Enya har blitt mamma til 5 flotte valper i dag. Det ble 3 tisper og 2 hanner. Mer info om valpene finnes på Enyas hjemmeside.

DIXIE OG MAYA

Dixie






















Maya






















Det er artig å sammenligne bilder av Dixie(Ferrari) og Maya(Ibenholt), de er ganske så like. Jazzmann er også lik Dixie men han har vi dessverre ingen valperbilder av.
Valpene spiser og vokser og elsker å bli kost med.

søndag 11. oktober 2009

MAT OG BESØK

Nam nam , mat er deilig!















Farmor Linda






















Nå har valpene begynt å spise annen mat enn bare melk fra Dixie, og det synes det er kjempedeilig. De spiser pent, og ingen av dem har vært oppe i matkoppen med alle fire bein enda. Veloppdragne valper!
I ettermiddag kom "farmor" ,"farfar" storesøster og storebror til valpene for å hilse på, og klart at Jazzmanns valper var SÅ søte og SÅ fine! og det synes selvfølgelig vi også.
Nå har gjengen spist kveldsmat og alle sover søtt, slitne og mette etter en lang dag.

torsdag 8. oktober 2009

I-KULLET 3 UKER

Da har jeg lagt ut nye bilder av I-kullet. Dere finner dem på hjemmesiden.

onsdag 7. oktober 2009

OLDEMOR MISCHA

Mischa hilser på Ivar


















Ira og Igor



















I går var vi en liten tur på Boxertreff og fikk hilse på lille Perle (Bexmas Happy) som har blitt en flott liten jente. Ingrid skal sende oss noen bilder av henne siden vi ikke fikk tatt noen i går kveld, været er ikke akkurat det beste her i trøndelag for tiden (hele høst).
I valpekassen går alt fint. Dixie har jur fulle av melk og valpene er fornøyde og sover og sover. I dag fikk oldemor Mischa hilse litt på valpene, og det var spennende, både for valpene og for henne. Mischa liker valpene best når de er små, da slipper hun at de henger etter pattene og biter over alt. Hardt det for en som er oldemor.

søndag 4. oktober 2009

BROR SER PÅ BARNE-TV



















I kveld dukket det opp en boxer på Tv. Bror spratt opp fra liggende stilling og opp i stolen og la hodet på skakke og kikket på skjermen da boxeren sutret og pep, disse lydene var tydeligvis forståelig for han. Ellers så har han og Dixie lekt og kost seg i dag, han får bli med på valperommet for å se på valpene, og han er så snill og grei med damene. Mammas goguttt!

lørdag 3. oktober 2009

PAPPA JAZZMANN BIM NKK HAMAR!

Flashman's Gerdt (Jazzmann)





















I-kullet vårt jubler i dag for pappa Jazzmann som dro til Hamar for å delta på NKK utstillingen. Og det var lurt, han tok Storcertet og ble også BIM. Vi gratulerer så mye, det var velfortjent!
Det blir nok mye deilig mat i dag på Jazzmann, mens barna hans får nøye seg med ormkur, dårlig gjort. Men slike ting trengs det også, skal man bli friske og fine boxere.

torsdag 1. oktober 2009

BESØK PÅ VALPEROMMET

Bexmas Image






















I kveld kom farmor Linda på besøk til valpene, og Ditte og Roy kom for å hilse på Ira. Dixie storkoste seg med masse oppmerksomhet og Ditte hadde med hundegodis til henne, det takket ikke Dixie nei til. Ira sov søtt i armkroken til Ditte og jeg tror Linda var veldig kry over valpene etter Jazzmann og Dixie, tror hun har veldig lyst på en liten gutt, kanskje Image, eller var det Ivar, eller Igor?? Ikke godt å si, de er søte hele gjengen.
I morgen skal jeg legge ut bilder av hver enkelt valp.