søndag 21. februar 2010

BADING, RIDING OG KURSING

Hva skjer der ute?






















Hundene , og vi, særlig vi, ønsker at kuldeperioden skal gi seg så våren får slippe til. Det er litt for kaldt ute (- 14 og vind) til lange turer med en liten boxerfrøken. Ikke for det , Maya er en tøff liten jente, og forrige helg, da vi gikk ned til sjøen, sprang hun rett ut i og svømte utover før før hun snudde og kom tilbake. Da var det bare å skynde seg hjem og tørke henne så hun skulle få varmen i kroppen igjen. Det gikk helt fint, tydelig at en slik tur var ganske artig. Men jeg foretrekker at hun venter til det blir litt varmere før hun legger på svøm igjen.
På tirsdag er det ridekurs, og nå skal jeg ha på sikkerhetsvesten, men håper jeg holder meg i salen. Forrige tirsdag var det mye trav og det gikk veldig bra, det blir mer moro for hver gang dette.
Så er det Grunnkurs lydighet på onsdag, og vi har fått en veldig flink instruktør, Janne Linnerud. Og mange Bexmaboxere deltar på kurs denne våren, både Grunnkurs, Apellmerkekurs, sporkurs og blodsporkurs.
I Mars blir det Oppdretterskolen, kurs 2 vi skal delta på. Det er lærerikt og noe alle oppdrettere burde få med seg, og siden Astri Indrebø (sjefsveterinær i NKK) også er oppdretter og lærer på kurset, ser hun ting både fra veterinærens og oppdretterens side.
Ser fra Boxernytt av vi har blitt nr 2 som årets oppdrettere i 2009, veldig artig. Men må bemerke at det var flere oppdrettere som ikke sendte inn sine resultater, og vi stilte ikke så mye pga 2 valpekull. Men vi tar selvfølgelig imot 2. plassen vi, og takker valpekjøperne som stiller ut Bexmaboxerne og som også deltar på prøver og mentaltester.

lørdag 13. februar 2010

TROLLSVINGENS AVENTURA BIR NBK LETOHALLEN

I dag var det Norsk Boxer Klubbs utstilling i Letohallen. Dette er en spesialutstilling for Boxer og boxervalper, og mange deltar med sine håpefulle.
Lille Trollsvingens Aventura (Emma) deltok for første gang på valpeshow, og det samme gjorde handler/eier Silje. De vant klassen sin, ble beste tispe og til slutt ble Emma beste boxervalp BIR!!!
Så skikkelig gøy dette var, og vi gratulerer så mye, både Silje og oppdretter Kristin og Kenneth (Trollsvingen). Og veldig artig for oss også, siden både mor(Bexmas Enya)og far(Nuch Bexmas Draco)til Emma, kommer fra oss.
Vi gleder oss til å følge Emma videre i utstillingsringen, og i Trondheim har hun en bror (Trollsvingens Amadeus) som også ser veldig pen ut, og han skal nok i utstillingsringen han også.

torsdag 11. februar 2010

2 KJEKKE GUTTER

Bexmas David (Dylan)





















Nuch Bexmas Draco (Bono)






















Brødrene Bono og Dylan har nå blitt 4 år, men er like barnslige for det og de synes det er topp å leke sammen.
Maya kommer seg også etter kennelhosten og det er kun en sjelden gang at hun hoster litt, men ellers er full fart. Bror ser ut til å holde seg frisk, det er supert!
Til de som lurer på om jeg fikk tildelt et gammelt øk på siste ridetime, så var det ikke det, men en flott Frieservallak på 6 år. Heldigvis er han en stor, rolig gutt og ridetime gikk fint for min del. Men en av de andre deltakerne falt av sin hest da den ble plutselig sprang ut, og det så ikke særlig godt ut. Men hun kom seg opp på hesten igjen og fortsatte, det var tøft gjort!
Nå har jeg bestillt meg sikkerhetsvest i tilfelle jeg faller av, men håper selvfølgelig at jeg klarer å holde meg i salen.
Her er link til ridesentret og bilder av hestene. Jeg har ridd Hero, Sjakk og Mummitroll.

I morgen er det flere som drar til Letohallen, skulle gjerne vært der vi også, men har ikke anledning denne gangen. Maya ønsker pappa Jazmann lykke til og vi ønsker både han og Enya, Odessa, Lotte, Emma og andre kjente lykke til!

tirsdag 9. februar 2010

NY SPENNENDE SENG

Hva er dette??????


















En leke????


















En deilig seng, som bare er min!!!!


















Maya fikk seg ny seng her om dagen, og den fant hun på mye rart med før hun skjønte at det var en seng. Hun har brukt den mer og mer og ser ut til å like den. Bror har ikke enset den, har vel skjønt at den er Mayas. Men nå har han krøpet sammen og sover godt i den, mens Maya må bruke hans. Store Bror vil være liten av og til han også.

Vi har nettopp vært ute på tur i et kjempefint vær, og hundene er derfor skikkelig slitne Ikke lett å gå tur med 2 stk boxere, men med Maya i sele og Bror stort sett "på plass" går det fint.

lørdag 6. februar 2010

BEXMAS HAPPY BIR VALPESHOW






















Vi gratulerer Bexmas Happy (Perle) og medeier/handler Ingrid med BIR og BIG 4 på valpeshowet i dag! Ingrid og Perle har blitt kjempeflinke i ringen og vi gleder oss til de stiller i Juniorklassen.
Bexmas Ibenholt (Maya) måtte holde seg hjemme i dag siden hun har fått kennelhoste, hun har en ganske lett utgave av den men vi velger å holde henne unna, ønsker ikke at hun skal smitte andre. Bexmas Ivar (Bastian) er også syk, han ble først syk og vi regner med at det var på forrige valpeshow de ble smittet. Regner med at Bror også blir syk og må holdes i ro, men har ikke merket noe på han enda.
Neste utstilling på oss blir trolig Sunndalsøra i april.

torsdag 4. februar 2010

BEXMAS IBENHOLT (MAYA)




































































Tok noen bilder av lille Maya i kveld, hun satt så god og sliten i stolen min. Hun og Bror fikk seg en lang tur i kveld og er nå i hvilemodus. Ellers så er det ikke så mye spennende som skjer her i Bexmahuset for tiden, vi trener både Maya og Bror, og Maya skal om ikke lenge delta på Grunnkurs. Senere skal de begge 2 på Blodsporkurs, og det gleder vi oss til.
Jeg er på ridekurs en gang pr uke og det er artig og skummelt, og denne uka ble det traving på oss, og en ufrivillig galopp på meg (selvfølgelig). Hesten jeg red er en araber med masse fart (skylde på andre!!!), så neste gang håper jeg å få tildelt et gammelt øk.
Heldigvis er det ikke så kaldt ute lengre, og sola skinner så godt om dagene, så nå er det deilig å være ute med hundene.