tirsdag 30. mars 2010

HJEMMEPÅSKE

Bexmas Isak





















Årets påske blir hjemmepåske, deilig det også, særlig siden jeg har blitt skikkelig forkjølet. Men formen er ikke verre enn at jeg får med meg påskekrimmen, og sudoku og kryssordløsing. Og når jeg slapper av på sofaen har jeg selskap av både Maya og Bror, trangt med koselig. Magne tar de med på turer så de får brukt kroppen, mens jeg ordner med litt hjernetrim til dem inne.
Ha en flott påske alle sammen!

fredag 19. mars 2010

LITT AV HVERT

Bexmas Don (Dino) En skikkelig gogutt.





















Her hos oss skjer det ikke så mye spennende for tiden. I helga blir det siste del av Grunnkurset som Maya og jeg deltar på, og det gleder vi oss til. Ellers er det fortsatt riding hver uke og vi blir hele tiden flinkere. Får prøve forskjellige hester og og har fått noen favoritter, Touch og White Snake, herlige begge 2.
På mandag var det årsmøte i NBK avd trøndelag og Berit Bartnes ble valgt som ny leder etter Kjell Tidemann. Avdelingen går veldig godt både økonomisk og med masse forskjellige tilbud til alle medlemmene.
Snart skal jeg og hundene ut for å møte Ivar (Bastian) og Grete, Ira (Leah) og Ditte. Da får hundene herjet i tung snø, deilig å få ut litt boxerenergi. satser på en rolig fredagskveld.

tirsdag 9. mars 2010

OPPDRETTERSEMINAR


I helga var vi på oppdretterseminaret i regi av NKK i Trondheim. Det var det siste av i alt 2 kurs, og selv om vi leser mye fra bøkene til Astri Inderbø og Hilde Bremnes, er det utrolig lærerikt og trivelig med disse kursene. Mange oppdrettere og andre interesserte møter opp og mange spennende temaer blir diskutert. Kristin Rosøy fra Bodø har deltatt på begge kursene sammen med oss og fra Trollsvingen kom Kennet, ellers var det ingen andre boxereiere/oppdrettere der.

Fant så fint et vinterbilde av gamlemor Mischa, snø og vinter syntes hun var topp!

mandag 1. mars 2010

2 FLOTTE BOXERDAMER

Bexmas Happy





















Bexmas Ibenholt























Happy og Ibenholt er fra våre siste valpekull, og de er 2 trivelig boxere som begge deltar på Grunnkurs i lydighet. På hjemmesida har vi flere bilder fra helgas kurs.