mandag 24. mai 2010

LOGO PÅ BILEN OG LEIEBOERE PÅ TAKET

Logo på bilen















Fru Måke passer barna






















mens Herr Måke holder utkikk.






















I dag fikk vi Bexma logoen på bilen, og kjempefint ble det! Har man hundebil, så har man hundebil.
Bexma boxerne gjør det veldig bra i lydighet nå om dagen, i helga klarte 2 appelmerket i lydighet, det ble en 2.premie og en 1.premie i lydighet kl 1. Pluss at Bajas (Bexmas Frodo) besto appelldelen til Norske Redningshunder, så nå er han ferdig med lydighetsdelen. Vi er så stolte av alle sammen.

Tok noen bilder av hybelboerne våre, herr og fru Måke som har inntatt hustaket vårt, naboens hustak har også blitt leilighet til et annet par måker.
Det har vært mye bråk fra måkene men nå er det heldigvis blitt roligere. Blir vel verre igjen når de skal få barna ned fra taket om en stund, men jeg synes det er litt koselig også.

søndag 16. mai 2010

DEILIG TUR I SKOGEN

Bexmas Gandalf (Bror)






















Bexmas Ibenholt (Maya)





















I dag fikk vi et flott turvær, så da var det bare å pakke sekken og legge i vei. Vi gikk ca 15 km og Maya (som stort sett sprang løs) spratt som et ekorn og fikk nok noen km ekstra. Hun løper som en pointer og hopper hit og dit, et ufrivillig bad ble det på henne og det ga henne ekstra energi.
Bror jobbet med trekkseler men fikk herje og løpe tulling en stund han med.
Siden det også var lang tur i skogen i går , er begge hundene (og vi) ganske så avslappet og det blir en rolig kveld i Bexmahuset.

lørdag 1. mai 2010

UTSTILLINGSTRENING

Bexmas Cæsar (Caro)i ringen.




















Nå nærmer det seg utstillingsesongen for fullt, og derfor tilbyr vi utstillingstrening. På tirsdagskveldene kl 19, samme sted som boxertreffene, hjelper vi til med treningen. Ta med utstillingslenke (tynn kjetting) kort leiebånd, gobiter, liten leke (pipedyr, ball) etc.
Påmeldingsfrister til de forskjellige utstillingene finner dere her.