søndag 19. september 2010

BEXMAS FRODO B GODKJENT REDNINGSHUND

En liten Bajas trener lydighet






















På trening





















Da er B godkjenning til Norske Redningshund i boks, og vi gratulerer Julie og Bajas! Kjempeflinke er de og masse arbeid ligger bak dette resultatet. Blir spennende å følge med disse 2 videre, for her går det unna med treninger.

lørdag 18. september 2010

BEXMAS IBENHOLT (MAYA) 1 ÅR

Stolt ung dame






















2 gode venner Maya og Bror






















Maya og I-kullet fyller 1 år i dag, og vi gratulerer dem alle med bursdagen! Maya hilser til mamma Dixie i Ålen og pappa Jazzmann i Viggja og alle søskene sine og håper de får en flott dag.

søndag 5. september 2010

SMASHING LIND MED EGEN BLOGG























Smashing har fått seg egen blogg og link til denne finnes på blogglista.

fredag 3. september 2010

TRENING OG HELSE

Bexmas Frodo (Bajas)



















Bajas trenes av Julie til redningshund, og snart er B- godkjenningen i boks! Nå har han bestått søksprøvene til B ettersøk, og B- godkjenningen kommer nok i løpet av noen uker. De 2 er helt utrolige, og Bajas blir redningshund på rekordtid! Det står virkelig respekt at den jobben disse to gjør! Vi gratulerer og ønsker dem lykke til videre!

Bexmas Honolulu (Wilma)















SAS: Fri 0

Bexmas Hekla (Pippi)





















SAS: Fri 0

Bexmas Havanna (Mille)


















SAS: Fri 0

Da har 3 fra H-kullet blitt sjekket hos veterinær. På boxeren sjekker vi hjertet for bilyd, SAS og vi sjekker ryggen for spondylose (forkalkning) og hoftene for HD (hofteleddsdysplasi).
Alle de 3 som har blitt undersøkt har vært fri for bilyd på hjertet. De resterende resultatene tar det lenger tid før vi vet resultatene på.