søndag 24. april 2011

BEXMAS J-KULL 2 1/2 UKE





























































































Valpene vokser seg store og fine, og det er artig å følge med på utviklingen deres. Alle spiser godt og marte steller fint med dem. Øverst er Juni, så Julia, Junior og Jazz. Jazz er den største gutten, en skikkelig bamse.

mandag 11. april 2011

BEXMAS JULIA




















Lille Bexmas Julia, vokser seg stor og fin. Hun og søskene har det fint, mamma Marte steller og koser med dem, og de er en rolig og fin gjeng, enn så lenge.

torsdag 7. april 2011

MARTES VALPER ER KOMMET























Da kom endelig valpene til Marte. Siden Marte ikke hadde tenkt å føde selv måtte vi til veterinær Kristin (som har Bexmas Enya). Hun tok seg godt av Marte og hjalp valpene til verden. Det ble 2 røde tisper med hvite tegninger, 1 rød gutt med hvite tegninger og 1 tigret gutt med hvite tegninger.

Nå slapper mor og barn av etter en slitsom kveld.

mandag 4. april 2011

MARTE SLAPPER AV

















Marte nærmer seg nå slutten på drektigheten, og hun slapper av så godt hun kan. Hun må samle energi til fødsel og valpestell. Valpene kommer tidligst i morgen, men skal legge ut info så snart jeg vet noe mer.

fredag 1. april 2011

NUCH BEXMAS DONNA DAG 59
















Marte har nå kommet hjem til oss, og hun vet nok hva som venter. Det var med det største selvfølgelighet at hun tok ibruk fødekassen til soveplass. Blir spennende dager framover nå.