mandag 24. mai 2010

LOGO PÅ BILEN OG LEIEBOERE PÅ TAKET

Logo på bilen















Fru Måke passer barna






















mens Herr Måke holder utkikk.






















I dag fikk vi Bexma logoen på bilen, og kjempefint ble det! Har man hundebil, så har man hundebil.
Bexma boxerne gjør det veldig bra i lydighet nå om dagen, i helga klarte 2 appelmerket i lydighet, det ble en 2.premie og en 1.premie i lydighet kl 1. Pluss at Bajas (Bexmas Frodo) besto appelldelen til Norske Redningshunder, så nå er han ferdig med lydighetsdelen. Vi er så stolte av alle sammen.

Tok noen bilder av hybelboerne våre, herr og fru Måke som har inntatt hustaket vårt, naboens hustak har også blitt leilighet til et annet par måker.
Det har vært mye bråk fra måkene men nå er det heldigvis blitt roligere. Blir vel verre igjen når de skal få barna ned fra taket om en stund, men jeg synes det er litt koselig også.

4 kommentarer:

Silje E. Martinsen sa...

Kjempeflott med logo på bilen Bente! leste om resultatene i lydighet, redningshund og appellmerket, det er virkelig flotte resultater og flinke folk bak, jeg har virkelig begynt å skjønne hvor mye arbeid som skal til for å få til noen øvelser ;)

god mandag! vi sees jo om litt over 5 ukers tid nå ;)

hilsen Silje

Unknown sa...

Super logo, Bente!!
Jeg må si at jeg er mektig imponert over hvor flinke valpe-kjøperne deres er til å trene hundene sine. Det må være deilig å vite at alle har så gode hjem:))
Vi må bare fortsette å trene, Maya og Odessa må vel ta apellmerket ved en senere anledning.
Kos dere videre med bråkete "leie-boere".
Ha ei flott uke :)

KENNEL BEXMA sa...

Ja, vi har så flinke valpekjøpere. Det er så artig at de vil jobbe med hundene sine og være med på det som skjer.
Tror jeg melder Maya på appellmerkekurs til høsten, fin trening for oss det.Så klarer vi kanskje merket også. Odessa trenger bare litt finpuss før hun klarer prøven.
Silje, ja det er mye arbeid før ting sitter til boxerne, de skal bare...... før de utfører kommandoen, ha ha.

The world according to Leah sa...

Supert med logo på bilen ! :o) Så kan alle se at bexma folket er på vei.

Her går dagene ufattelig stille, siden Leah ikke kan leke med Bastian for tiden, og du verden for en personlighetsendring det kom i Leah Spretten... Hun sover jo hele dagen lang i disse dager. Nesten så hun må overtales til å bli med på tur. Tar seg sikkert opp igjen når hun er ferdig med løpetiden.