tirsdag 4. januar 2011

BEXMAS ISAK OG OPPSUMMERING AV 2010

Bexmas Isak, en flott gutt






















Som vanlig oppsummerer vi litt av det som har hendt med Bexmaboxerne i det siste året. Vi starter med helseresultatene, siden vi har hatt 8 stk som ble røntget i fjor.
Det ble 7 HD fri (6A 1B) og 1 svak (C), 8 SAS fri, av 7 spondyloserøntget var 6 fri, 1 svak. Dette er flotte resultater og vi er glad for at så mange av valpekjøperne ønsker å helsesjekke hundene sine.
Bexmas Gordon og Bexmas Happy besto Appellmerket lydighet, Bexmas Happy ble klubbmester lydighet og cupmester lydighet, og ikke minst Bexmas Frodo med eier/fører Julie Renberg klarte både appell, C godkjent på ettersøk, og besto søksprøvene til B godkjenningen. Til sommeren får Frodo (Bajas) prøve seg på A godkjenningen. Vi ønsker dem lykke til!Det var ikke det store utstillingsåret i fjor, men noen utstillinger ble det. Og det ble 4 HP, 13 CK, 2 CERT, 2 BIM og 1 BIR. Og at det ble hele 5 CK på NBK sin spesialutstilling i trøndelag i fjor viser at vi har bredde i oppdrettet.Takk til alle valpekjøperne som hjelper oss med å vise at boxeren er en allsidig hund som ikke bare er vakker, men som også har bruksegenskaper.
Vi gleder oss til 2 spennende valpekull i år, og håper på mange flotte, friske og trivelige valper. Nuch Bexmas Donna har ikke fått løpetid enda, men jeg legger ut info så snart det skjer.

1 kommentar:

Havfruen sa...

Godt nytt år Bente:) Godt at det er bra helseresultater!
Spennende med valpekull da....jeg må vel holde meg langt unna:) Begynner å ane en viss "voksenhet" hos Major..men bare en smule:))
Ha fine dager i Bexmahuset:)