mandag 27. april 2009

EN TRAVEL MEN FLOTT HELG















I helga har Bexmagjengen hatt det travelt. På lørdag var vi på appellmerkekurs i 5 timer og hundene var veldig slitne etterpå. De lå og spiste maten sin etter at de kom hjem og det er ganske uvanlig, men det tar på å være ute hele dagen, og særlig når man må bruke hodet masse også, det er tøft!

På søndag startet vi tidlig på turen ned til Sunndalsøra, der det skulle være utstilling. Dette bruker å være en veldig fin utstilling og det var det i år også. Og Bexma klarte å gjenta suksessen fra i fjor da Nuch Bexmas Donna ble BIR, i år var det Bexmas Geri som tok Cert og ble BIR! Det har blitt mange flotte boxere som deltar på utstillinger så vi er kjempestolte for at vi vant.



















Etter at vi kom hjem, dro vi og besøke Nuch Bexmas Donna (Marte), og hun har blitt rund og god allerede. Så det kommer garantert valper etter henne og Magnum ca. 16 juni. Vi gleder oss, det er en stund siden sist vi hadde valper, så nå er det på tide med små boxervalper i huset igjen.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Grattis med resultat og herlig at Marte er drektig.
Ja dere har hatt en travel helg ja. Vi har bare lata oss..og nyta det. Major er fortsatt litt uggen i magen altså. Nå ligger han sammenkveilet i en stol og snorker.
Surt og kaldt her i dag..håper på å få se sola snart igjen:)
Kos dere, klem:)

Børge's Blogg sa...

Grattis fra meg også.
Stå på! Bronse-merket er snart i boks(er)