søndag 13. desember 2009

CARO OG MAYA























I ettermiddag har Caro (Bexmas Cæsar) vært på besøk, og gjett om Maya var glad for det! Store gutter er så spennende å leke med. Bono (Nuch Bexmas Draco) var på besøk litt tidligere og han var også veldig spennende å leke med, men siden Maya har hatt en strekk i en bakfot fikk hun ikke lekt så mye med han. Bror synes også Caro er spennende og de 2 fikk seg en gåtur sammen i regnet.På tirsdag kommer Bastian (Bexmas Ivar) hit til oss, han skal være hos oss hele formiddagen og det gleder vi oss til, han er en skikkelig gogutt som har blitt hele 12.6 kg tung. Maya skal til veterinæren i løpet av uka og vaksinere seg og da skal hun på vekta hun også. I dag har vi stekt smultringer og både Maya, Bror og Caro har spist mange så de har nok lagt på seg. Men nå er smultringene havnet i fryseren og til kvelds blir det kjedelig tørfôr på menyen.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Artig med gutte-besøk skjønner jeg:) Maja er vakker!!
Smultringer er vel go`mat ja:) Lykke til hos vet.
Major har binga...trøttsekken..men fikk sin vante kosestund før natta.

The world according to Leah sa...

Godt å høre at Maya får lekt seg litt, også selv om at hun skal slappe av....
Leah var å fikk siste vaksinen sin på fredagen - 11.8 kg tung !! gjett om jeg er stolt av henne :o)
kanskje jeg skulle tatt meg en liten tur til dere på tirsdagen - vil jo gjerne hilse på Bastian igjen. Må også ha sendt melding til Grete og høre om vi skal ta oss på tur sammen. Uka gikk bare så fort, den.
Skal ordne med dekken til Bror i morgen så det er klart til når det blir kaldere i slutten av uka - de har jo love ned mot minus 20 grader - brrrrrr.