tirsdag 15. desember 2009

VAKSINERING OG BESØK

Bexmas Arathorn (Anton)























Bexmas Ivar (Bastian) på besøk



























































I går kom Anton på besøk, han er bror av Mini og en stor, fin gutt. Maya syntes det var topp å leke med han, og begge 2 hadde en artig lekestund.
I dag har vi passet Bastian, og det har vært lek fra kl 8 til 17, og regner med at Bastian ligger og sover like godt som Mya gjør, hun er nesten i koma!
Men i formiddag tok Maya en pause og dro til veterinæren for vaksinering, alt var fint med henne og vekta er på 10.5 kg. Søster Ira (Leah) kom også på besøk og fikk lekt masse med Bastian mens Maya slappet litt av, og tror Bastian klarte å slite ut begge søstrene sine i løpet av de timene han var her.
Eier til Leah (Ditte) hadde med dekken til Bror, det blir deilig å ha på når kulda setter inn.


2 kommentarer:

Havfruen sa...

Herlige bilder:) Maya vokser og koser seg:) Major venter også et dekken fra Ditte og vi gleder oss til det kommer. Temp ute på tur i dag var -2,5 men med sno fra havet var effektiv temp -7,5. Greit å vite:)
Major hilser, klem fra meg:)

The world according to Leah sa...

Jepp, Leah ligger i koma hun også. Og det har hun gjort siden vi kom heim fra dere i ettermiddag :o)
Helt rart at det var så stille i huset i ettermiddag, men da fikk jeg ferdig dekkenet til Major (bare synd jeg ikke fikk det ferdig før posten stengte, da).

Som alltid var det kos å være på besøk hos dere - godt å se at Maya er ved å være helt oppegående igjen. Og Bastian da... han kommer til å vokse seg til en flott herremann :o)