mandag 30. august 2010

MAYA OG BASTIAN PÅ UTSTILLING

Lille Maya






















Bastian
















I helga var det 2 utstillinger på Støren i regi av Trøndelag hundefestival og Bexma deltok med 2 fra I-kullet, Ibenholt (Maya) og Ivar (Bastian). Lørdag fikk Bastian 1 kval, 1 konk og HP, mens Maya fikk 1 kval, 1 konk, CK og 3 BTK. Lørdag ble det omvendt, Bastian med CK og 3 BHK, og Maya med HP. Vi er godt fornøyde med 2 lovende juniorer som trivdes i ringen og var flinke.
Etterpå var vi på Leangen Travbane og så på at Smashing fikk prøvd seg i travet med vogn bak, noe som gikk helt greit. Magne og jeg har startet på høstens ridekurs og stortrives på hesteryggen, det blir mye hunde - og hestetrening framover høsten.

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Ikke rart disse to godingene gjorde det bra!!! De er jo sååå fine:)
Dere er spreke som hiver dere på hesteryggen...
Ha en fin kveld i Bexmahuset, klem fra Major`n og mora....

Kristin Rosøy sa...

Maja har jo det herlige boxerhodet:-) Akkurat slik jeg liker de;-)
Håper dere har det bra. Alt går fint her både med fugleskremslet og bulldosern. De er gode venninner og har masse gede av hverandre.
Ha en fin høst så treffes vi vel ved en korsvei.
Hilsen Kristin, Lykke og Lady.

Silje E. Martinsen sa...

Ja dere er virkelig spreke som går på ridekurs :) Jeg har selv ridd endel i sommer og stortrives med å lukte hest og ha litt gangsperre iblant igjen ;)

gratulerer med fine resultater på utstilling!

Emma er frisk nå, vi går halvannen time tur hver dag og koser oss masse. etterhvert får vel vi komme oss ut i ringen igjen også, men først må vi finne noen som ikke krasjer med sydentur, terminen til lillesøsteren min, og eksamener... det var ikke bare bare nei


god sensommer/høst! vi snakkes :)

hilsen Silje og Emma