mandag 30. august 2010

MAYA OG BASTIAN PÅ UTSTILLING

Lille Maya






















Bastian
















I helga var det 2 utstillinger på Støren i regi av Trøndelag hundefestival og Bexma deltok med 2 fra I-kullet, Ibenholt (Maya) og Ivar (Bastian). Lørdag fikk Bastian 1 kval, 1 konk og HP, mens Maya fikk 1 kval, 1 konk, CK og 3 BTK. Lørdag ble det omvendt, Bastian med CK og 3 BHK, og Maya med HP. Vi er godt fornøyde med 2 lovende juniorer som trivdes i ringen og var flinke.
Etterpå var vi på Leangen Travbane og så på at Smashing fikk prøvd seg i travet med vogn bak, noe som gikk helt greit. Magne og jeg har startet på høstens ridekurs og stortrives på hesteryggen, det blir mye hunde - og hestetrening framover høsten.

fredag 13. august 2010

SMASHING TIL LEANGEN

Fine Smashing




































































Da er det slutt på ferien og late dager i enga for Smashing. På onsdagen ble hun kjørt til Leangen travbane og hun skal stå der en stund for opptrening og innkjøring. Tror nok hun synes det er kjekt at Sara besøker henne hver dag og steller og trener med henne. Vi er der ofte vi også og da må vi selvfølgelig ha med en godis til henne. Smashing er så snill og grei, selv om hun bare er 1 år, og hun er mentalt sterk, takler det meste, den damen. Vi gleder oss til treningen starter.

onsdag 11. august 2010

BEXMAS GANDALF (BROR) 3 ÅR

Nuch Bexmas Extra og meg















Jippi, i dag har jeg bursdag! 3 år er jeg og mamma sier at nå må jeg begynne å bli litt voksen, men hvorfor det da, jeg har det fint som jeg har det!!!????
Hun sier vi må starte med litt mer lydighetstrening, for nå hører jeg ikke etter hele tiden lenger, ja ja, trening er gøy det, så får vi se om jeg gidder å høre etter da.
Har startet bursdagen med litt soling i hundegården sammen med Maya, så får vi se hva dagen bringer videre. Regner med at mamma har laget kake til meg, nam nam. Hilser til alle mine søsken og håper dere får en flott dag! Klem fra Bror