tirsdag 9. juni 2009

SPORKURS

Andreas og Jonas venter på klarsignal






















I helga deltok vi på sporkurs. Det var NBK avd Trøndelag som arrangerte kurset og instruktør var Ronny Lauten, som er en utrolig flink instruktør.
Vi hadde teorikveld på fredag, kurs i marka fra 09 til 17 på lørdag og søndag. Så det var slitne men fornøyde hunder og førerer som dro hjem på søndagskveld.
Deltakerne var Linda med Flashman's Odessa, Ottar med Ranida's Asking For Attention (Bajas), Berit med Bexmas Cæsar (Caro), Andreas med Bexmas Corny (Jonas), Magne med Rittmeister von Ellinghaus (Ridder) og Bente med Bexmas Gandalf (Bror).

Værgudene var med oss under kurset og vi fikk fint boxervær, passe varmt, passe med sol og ikke noe regn, bedre kunne det ikke bli.
Alle hundene jobbet godt, noen hadde gått litt spor tidligere og var kjempeflinke mens andre var nybegynnere og fikk litt lettere spor å jobbe med, men de klarte også oppgavene sine og var så glade da de enten fant figuranten eller tingen som var gjemt.
Så sporkurs er noe vi anbefaler på det varmeste til andre boxereiere, det passer kjempefint til boxeren og er en fin trening som eier og hund kan gjøre sammen. Vi kommer garantert til å fortsette med sportrening for hundene våre.

Flere bilder fra kurset kommer senere.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Ja, boxeren har god nese og kan å bruke den:) Været kunne ikke vært bedre for en slik helg!!
Hadde lukehelg jeg da..og i går satt jeg i sola, så idag er jeg temmelig solbrent...men nå kom regnet..
Skal få Gubben til å ta en tur og hente mat..
Klem fra hytta:)

Børge's Blogg sa...

Ja boxern har nes de også, men det "skraper litt i lyngen" når den brukes til sport. Men det går bra.
Kan skrive under på at Ronny er flink og at spor er artig både til fører og hund.