lørdag 13. februar 2010

TROLLSVINGENS AVENTURA BIR NBK LETOHALLEN

I dag var det Norsk Boxer Klubbs utstilling i Letohallen. Dette er en spesialutstilling for Boxer og boxervalper, og mange deltar med sine håpefulle.
Lille Trollsvingens Aventura (Emma) deltok for første gang på valpeshow, og det samme gjorde handler/eier Silje. De vant klassen sin, ble beste tispe og til slutt ble Emma beste boxervalp BIR!!!
Så skikkelig gøy dette var, og vi gratulerer så mye, både Silje og oppdretter Kristin og Kenneth (Trollsvingen). Og veldig artig for oss også, siden både mor(Bexmas Enya)og far(Nuch Bexmas Draco)til Emma, kommer fra oss.
Vi gleder oss til å følge Emma videre i utstillingsringen, og i Trondheim har hun en bror (Trollsvingens Amadeus) som også ser veldig pen ut, og han skal nok i utstillingsringen han også.

1 kommentar:

Silje E. Martinsen sa...

kjempekoselig med innlegget ditt her :) var helt fantastisk å være med og så utrolig gøy at det gikk så bra med oss! Jeg som hadde gruet meg, også sto hun så fint og var kjempeflink. litt dumt at jeg ikke hadde meldt på til søndagen og, når basenjiklubben hadde utstilling, men hun var såpass sliten at det gjorde nok ingenting at hun slapp :)
Imorgen vender vi hjem til Bergen, (med ny bil!) og skal passe på å trene littegranne til til neste utstilling i begynnelsen i mars.

takk for flotte bexma gener ja!

Hilsen stolt mamma og lille Emma