onsdag 6. januar 2010

BEXMAS FERRARI






















Vi har mottatt mange fine bilder av Dixe fra eier Ivar, og synes dette er kjempefint. Ellers så slapper vi av her i Bexmahuset etter en travel høst og førjulsvinter. Hundene trives best inne siden det er så kaldt ute, men noen småturer blir det alikevel.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hei! Vi går heller ikke så lange turer i kulden. Det hjelper ikke om de er godt påkledd, Jazzmann har det veldig travelt med å komme seg hjem. Odessa ser ut til å takle kulden litt bedre.
Det var et virkelig flott bilde av Dixie, hun er ei flott jente!!!
Jazzmann hilser så mye til kjæresten sin :))) - og til Maya

Grete sa...

Godt nyttår! Fint å se at det der liv i Bexmaleiren igjen! Blir lite(ingen) turer her heller i kulda, Bastian nekter plent. Da må han ha selskap, har lekt endel med Leah,det er stas. Håper han snart ser Maja igjen:)

Havfruen sa...

Nydelig jente Dixie:)
Dro med meg Major på tur i morrest, han MÅ jo ut og gjøre fra seg. Når vi nærmet oss heimen på retur`n, dro han så fælt at jeg slapp båndet. Han pila hjem og sto på trappa og ventet på meg:))

The world according to Leah sa...

Vi har heller ikke vært på noe særlig med tur mens det har vært så kaldt. Men kom dog ut her i dag, da hadde Leah ikke så travelt med å komme heim. Men det var sikkert fordi vi gikk i retning Bastian, og fordi hun hadde 2 dekken på, da :)
gleder oss veldig til å se Maja igjen. Og sikke flotte bilder av Dixie !!