tirsdag 19. januar 2010

BONO OG MAYA























































For noen dager siden var Maya (Bexmas Ibenholt) på besøk hos Bono (Nuch Bexmas Draco), og Therese har send oss noen fine bilder av dem. Bono syntes det var stas å få besøk av en søt liten frøken og Maya synes Bono er en veldig kjekk lekeonkel. Hun var i alle fall veldig sliten da hun kom hjem.
I kveld var vi på boxrtreff igjen, så fin en trening for små og store boxere, og så artig det er å treffe igjen mange Bexmaboxere. I kveld ble det litt utstillingstrening med de valpene fra oss som skal i ringen på søndag, litt kloklipp ble det, også klipp av værhår til Dittes store fortvilelse, men de vokser jo heldigvis ut igjen.
Nå sover både Bror og Maya godt etter treningen.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Uten tvil stor trivsel å se her ja:) HErlige bilder:)
Kloklipp ja...jeg klipper selv nå..og jeg liker det ikke:( Har som mål og klippe klør hver fredag!!
Ha en fin onsdag:)

The world according to Leah sa...

Leah sovnet med en gang vi kom i bilen da vi skulle heim etter treffet igår. Tydelig at en liten pike blir sliten av å ville hilse på alle...
Kan leve med at du klippet værhårene på henne - men du tok jo den hvite tippen på halen hennes.... håper den vokser ut igjen, for den var så søt da :o)

Håper Maya føler seg i bedre form i dag, så hun også blir med på tur i morgen. Denne gang skal jeg huske ekstra batteri, så jeg kan få tatt masse bilder av hundene.