onsdag 13. januar 2010

TIRSDAGSTRENING

Bexmas Ivar (Bastian)






















Bexmas Ibenholt (Maya)






















Bexmas Image (Dexter)






















Bexmas Ira (Leah)





















Bexmas Havanna (Mille)

















2 slappe boxere, Bror og Maya












I går startet tirsdagstreningen i Boxerklubben avd trøndelag opp igjen etter juleferien. De har nå fått et flott lokale vi kan trene i som både har teppe på gulvet og er oppvarmet, luksus!
Det var mange Bexmaboxere som møtte opp på treningen og ovenfor er noen av dem. Bror liker slik trening og gjorde alt han fikk beskjed om og var råflink, mens Maya ble mer og mer sliten av alt som foregikk rundt henne og kontakttreningen gikk så som så, men det blir nok bedre etter hvert. Artig var det å være der og artig var det å komme hjem med 2 boxervrak som sov seg gjennom resten av kvelden.

1 kommentar:

The world according to Leah sa...

Det var en morsom opplevelse å være på den første tirsdagstreningen, ikke minst det å se igjen Maya og Dexter, spesielt Dexter siden jeg jo ikke har sett han siden vi hentet Leah heim.

Ser ut til at tirsdagstrening i Leah's sind blir omdøpt til hodetrening.. Tror ikke jeg har sett henne så sliten noen gang tidligere når hun har vært sammen med andre hunde, men så var det jo også første gang siden hun dro fra dere at det har vært mer enn 1 hund av gangen...